Vármegyei I. osztály

2 órája

A tizedik győzelmét aratta a vármegyei I. osztály listavezetője

Hazai sikerrel indult a hétvégi program. A vármegyei I. osztály 11. fordulójának nyitómeccsén már az első percben betalált a Szeged-Csanád GA II., amely a Dorozsma ellen szerzett újabb három pontot.

Vajgely Pál

Az alapszakasz első felének utolsó fordulóját játsszák le a vármegyei I. osztály résztvevői a hétvégén. A forduló nyitómeccsén az éllovas Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. a hárommeccses győzelmi sorozatból érkező Kiskundorozsmát fogadta. Az éllovas már az első percben betalált, majd fontos pillanatban, közvetlenül a félidő előtt növelte előnyét.

vármegyei I. osztály
A fehérmezes Szeged-Csanád GA II. tizedik sikerét aratta a vármegyei I. osztály idei szezonjában.
Fotó: Török János

A vendégek ugyan hamar szépítettek a második félidő elején,de a következő negyed órában a bajnokesélyes lerendezte a meccset, és végül behúzta a három pontot. A Szeged-Csanád GA II. ezzel szezonbeli tizedik sikerét aratta a bajnokságban

Vármegyei I. osztály, 11. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia II.–Kiskundorozsma 5–1 (2-0)
Szeged, Szent Gellért Fórum gyakorlópálya, 150 néző. Vezette: Kiss Richárd – jól (Barta, Gera)
Szeged-Csanád GA II.: Kenyeres – Nógrádi, Gera B., Vladul (Budai, 63.), Botic, Gera N., Simon (Sándor, a szünetben), Bakó (Takács, 63.), Dudás (Pataki, a szünetben), Nagy D., Ördög (Kapic, 63.). Edző: Bilics Igor.
Kiskundorozsma: Zékány – Varga Á. (Bárkányi, 81.), Molnár K., Szil (Szántó, 55.), Hochheiser, Ottlik (Simon, 75.), Magyar (Török, 69.), Fülöp, Lóki, Molnár Á. (Agócsy, 69.), Kis B. Játékos-edző: Magyar György.
Gólszerzők: Nagy D. (1.), Vladul (45., 55.), Nógrádi (58.), Ördög (62.), ill. Magyar (47.).
Jók: mindenki, ill. senki. 
Bilics Igor:Nagyon jó meccset játszottunk egy korrekt csapat ellen. Az első perctől kezdve jó hozzáállással futballoztunk és ennek meg is lett az eredménye. Örülök, hogy végig tudtuk tartani a ritmusunkat és fegyelmezettek maradtunk.
Magyar György: A bajnokaspiránshoz látogatva sem a busz beparkolása volt a célunk, és sajnos gyorsan gólt is kaptunk. Igyekeztünk felvenni a lépést, és véleményem szerint három-egyig aránylag szorossá is tudtuk tenni a mérkőzést, de az egész meccses védelmi megingásainkat azonnal büntette a gyorsan játszó szegedi csapat. Ilyen meccsekből kellene több, hogy mindenki a saját bőrén érezze, hova lehet és kell fejlődni.

A 11. forduló további programja: 
Ma, 14.30: Makó–Kéménygyártó-Mórahalom VSE, Balástya–M-Perfect Home-Algyő, Tiszasziget–Sándorfalva, Szentesi Kinizsi–Hódmezővásárhelyi FC II., Deszk–DB Futball Bordány.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában