A tizenegy napos verseny a hajrájához érkezett

2024.08.23. 19:59

BB Mentor-kupa: most jön a lényeg

A hajrájához érkezett az újszegedi teke- és bowlingcentrumban a 22. BB Mentor-kupa nemzetközi felnőtt egyéni A kategóriás világranglistaverseny, egyben 6. szenior és utánpótlás nemzetközi tekeviadal, amelynek lényegi részei még hátra vannak.

Mádi József

Egyelőre Szél Tibor vezeti a mezőnyt.

Fotó: Karnok Csaba

Az újszegedi teke- és bowlingcentrumban szombat és vasárnap fokozódnak az izgalmak. Előbb kialakul a legjobb 16 férfi versenyző mezőnye, majd a hét utolsó napján a sprint számban kiderül, ki szerzi meg a 22. WNBA-NBC nemzetközi A kategóriás esemény első helyét.

A férfiaknál szegedi fölényt tapasztalhatunk, hiszen Szél Tibor 648 fája igen magabiztos teljesítményt mutat, de a harmadik helyen Karsai László áll 634, míg a második helyen Danóczy Richárd (Répcelak) található 635 fával.

A szombati versenynapon összecsap egymással a szlovák Trstena és a magyar bajnok Szegedi TE együttese is, ezek után lehet majd azt mondani, hogy kialakult a végső sorrend. De ugyanígy javíthatnak majd az eredményükön a felnőtt nők, a szenior férfiak és nők, illetve az ifjúsági nők és férfiak is.

A vasárnapi programban már csak két döntő marad: 9 órától a szenior férfiak legjobb négy tekése küzd meg a helyezésekért, majd 10 órától jön az egész esemény legizgalmasabb része, az egyenes kieséses szakasz. Az elődöntőket 14 órától rendezik, a döntő pedig 15 órakor kezdődik.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában