Női labdarúgó NB I.

2024.07.07. 15:51

Montenegrói válogatott labdarúgókat igazolt a KÉSZ-St. Mihály-Szeged

Beindult a játékosmozgás a női labdarúgó NB I.-ben érdekelt KÉSZ-St. Mihály-Szeged csapatánál. A legutóbbi idény hetedik helyezettjétől hatan távoztak, míg eddig két montenegrói válogatott játékos érkezését jelentették be.

Becsei Dávid

Hatan távoznak a St. Mihálytól, Sajti Krisztina viszont marad a csapatnál.

Fotó: Gémes Sándor

A St. Mihály Sara Simonovic személyében 20 éves montenegrói játékost igazolt, aki 18 alkalommal szerepelt hazája válogatottjában, a középpályán bevethető labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőkön is pályára lépett a nemzeti csapatban. Simonovic a szerb bajnoki bronzérmes Radnicskitől érkezik Szegedre.

A második szerzemény is montenegrói, a 21 éves Jelena Petrovic válogatott támadó, aki a Breznica együtteséből érkezik.

Hatan viszont eligazoltak a St. Mihálytól. Az elmúlt időszakban a csapatkapitányi karszalagot viselő Papp Szidónia nem Szegeden folytatja a pályafutását, mint ahogyan Milana Knezevics sem, aki az NB I.-es negyedik helyezett Puskás Akadémiához szerződött.

Eligazol Szegedről harminc tétmeccs után Ivan Trbojevics, valamit Adriana Jovanovics is, aki tizenhatszor viselte a St. Mihály szerelését. Ezer Anna tizenkét alkalommal húzta magára a szegedi mezt, míg Balázs Bettina negyvenszer. Utóbbi visszavonul, a többiek következő csapata még nem ismert.

A szegediek holnap, július 8-án, hétfőn kezdik meg a felkészülést, amely során az előszezonban július 28-tól egy négynapos edzőtábor is vár majd a lányokra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában