Czirbusz Piroska emlékére

3 órája

Pályázatot hirdetett a közalapítvány

Vásárhelyi alkotókat, művészeti vagy tudományos munkát támogat a közalapítvány.

Kovács Erika

A Czirbusz Piroska Emlékére a Hódmezővásárhelyi Művészetekért Közalapítvány pályázatot hirdet hódmezővásárhelyi vagy ahhoz kötődő szerzők irodalmi, művészeti vagy tudományos műve kiadásának támogatására. 18 évesnél idősebb, vásárhelyi vagy ahhoz kötődő személyek pályázhatnak, akinek munkája a város szellemi értékét gyarapítja. 

pályázat, közalapítvány, Hódmezővásárhely
Pályázatot hirdettek Vásárhelyen Illusztráció: Török János
 

Előnyt élveznek a pályakezdő alkotók, illetve azok, akik önrésszel vagy más forrással is rendelkeznek. Ugyancsak pályázatot hirdetnek hódmezővásárhelyi vagy ahhoz kötődő alkotók zenei, képzőművészeti, táncművészeti, színházi, filmművészeti tevékenységének támogatására, ami irányulhat zenei versenyeken, kurzusokon való részvételre, hangszer, kotta, eszköz, anyag vásárlására, fellépések, kiállítások megvalósítására. Pályázni október 31-ig lehet, az elbírálás határideje december 10. A támogatási keretösszeg 500 ezer forint. A pályázatokat egy példányban a közalapítvány nevére postai úton, további egy példányban elektronikus formában kell benyújtani a Polgármesteri Hivatal Jogi Csoportjának.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában