UFO-jelenség Szegeden

2 órája

Földönkívülit látott Szegeden Terike néni: Bizarr találkozás az ablakban

Egyre több furcsa esemény történik Szegeden és világszerte, amelyek a földönkívüliek jelenlétére utalnak.

Delmagyar.hu

Az elmúlt években egyre több UFO-val kapcsolatos eset látott napvilágot, ami megváltoztatta az emberek hozzáállását a jelenségekhez. Míg korábban őrültségnek tartották ezeket a híreket, ma már sokan nyitottabbak a földönkívüli jelenlét lehetőségére. Szinte naponta jelennek meg újabb felvételek, beszámolók, sőt, nemrég 150 ember állította, hogy idegenek gyülekeznek egy bizonyos helyen.

földönkívüli, Szeged, Terike néni
Terike néni megrémült, amikor meglátta a földönkívüli lényt.
Forrás: borsonline.hu

Egy idős hölgy látott földönkívülit Szegeden 

Egy friss esemény során egy idős hölgy, Terike néni, bizarr élményről számolt be a Borsnak. Elmondása szerint egyik este, amikor elment az áram, a tévéadás megszakadt, és a kutyáik furcsán viselkedtek. Zseblámpával a házban közlekedve egy szürke, hatalmas szemű lényt pillantott meg az ablakban, amely egyenesen őt figyelte. Mire a férjét értesítette, a lény eltűnt.

Terike néni és Pista bácsi Szeged külterületén élnek egy régi családi házban, amelyhez hatalmas telek tartozik. Hétfő este már lefekvéshez készülődtek, mit sem sejtve tévéztek az ágyban. Egyszerre azonban azt hallották, hogy a kutyák nyüszítenek odakint.

Olyan volt, mintha fájdalmuk lett volna. Kinyitottam az ajtót, és megnéztem, mi van velük. A kuvasz kutyám és a pincsik úgy szaladtak be, mintha az életüket féltenék

- mesélte Terike néni, aki nagyon dühös lett az ebekre, korábban ugyanis soha nem viselkedtek így.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában