Helyi sport

2024.06.12. 11:41

Az NB I.-ben folytatja a szegedi védő

Igaznak bizonyultak a korábbi sajtóhírek, Újpesten folytatja a karrierjét a 20 éves védő.

Delmagyar.hu

Babós Levente az Újpestbe igazolt.

Fotó: ÚJPEST FC

Bejelentette Babós Levente leigazolását az Újpest FC: az NB I.-es klubbal korábban is hírbe hozták a 20 éves, szegedi védőt, most pedig a felek hivatalosan is bejelentették a megállapodást.

A SZEOL SC neveltje a Puskás Akadémiában, majd legutóbb a Csákvárban játszott, utóbbi csapat színeiben a 2023-24-es szezon során az NB II.-es bajnokságban 28 mérkőzésen lépett pályára, és három gólt szerzett. Babós Levente szerződésének lejártával szabadon igazolhatóként szerződött az újpestiekhez.

Hatalmas mérföldkő ez a pályafutásomban. Mindent meg fogok tenni az Újpestért, hozzáteszem a magam részét ahhoz, hogy a klub ismét visszakerüljön a méltó helyére. A futball számomra elsősorban a szurkolókról szól, ebből a szempontból pedig itt egészen különleges közegben játszhatunk majd hétről hétre. Az én szempontból ez egy nagy előrelépés, de készen állok a rám váró feladatokra – mondta az újpestiek honlapján a szerződéskötést követően Babós Levente.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában