Új utánpótlás sportigazgató érkezett

2023.11.22. 14:27

Személyi változás történt a Szeged-Csanád GA-nál

Takács Mihály lett a Szeged-Csanád Grosics Akadémia utánpótlás sportigazgatója, aki 21 évet töltött el a Puskás Akadémiánál.

Takács Mihály a Puskás Akadémián szerzett tapasztalatait is kamatoztathatja Szegeden.

Fotó: Tumbász Hédi

Dr. Kiss-Rigó László, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia alapítója Adem Kapic sportigazgató és Emődi Sándor ügyvezető társaságában bemutatta a klub új utánpótlás sportigazgatóját a Szent Gellért Fórumban – tudtuk meg a klub honlapjáról.

Takács Mihály 21 évet töltött a Puskás Akadémiánál, ahol aktív részese volt az intézmény felépítésének, valamint a korosztályos szakmai képzés kialakításának. Takács nevéhez fűződik többek között a 2019-ben indult Országos Akadémiai Program szakmai koncepciójának megalkotása, valamint a Kárpát-medencei program levezénylése. Mindemelett Orbán Viktor miniszterelnök sportpolitikai tanácsadójaként dolgozott 10 éven át.

– Büszke vagyok, hogy Szegedre kerültem. Megtiszteltetés, hogy ezért a klubért dolgozhatok. Alkotó légkört szeretnék teremteni. Állandóságágra és kiszámíthatóságra törekszem. Az emberi méltóság tisztelete számomra a legfontosabb érték. A kemény munka híve vagyok. 52 év tapasztalata azt mondatja velem, hogy a befektetett munka mindig megtérül – mondta Takács Mihály, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia új utánpótlás sportigazgatója.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában