Pályán a szegedi csapatok

2022.09.01. 12:00

Kezdődik a csapatbajnokság

A Sonrisa SZTE Sportmánia teniszcsapatai megkezdik a bajnokságot.

Munkatársunktól

Az Erzsébet ligeti teniszközpontban a hétvégén csapatbajnoki mérkőzéseket rendeznek.

Fotó: Karnok Csaba

A női szuperligában a szegedi csapat pénteken 11 órás kezdettel a Budaörs csapatát fogadja, majd szombaton a Székesfehérvár Kiskút csapat ellen lép pályára 12 órás kezdettel egyaránt az újszegedi Erzsébet ligeti teniszközpontban.

Szeptember 10-én az MTK vendégei lesznek a Tisza-partiak, majd 11-én az utolsó fordulóban a másik szegedi együttes, a Gellért SE vendégeként lépnek pályára a lányok 11 órás kezdettel.

Velük párhuzamosan szombaton 10 órakor kezdi meg a rájátszást a férfi II. osztályú csapat, amely a Budaörs csapatát fogadja az Erzsébet ligeti teniszközpontban. Vasárnap Gyulára látogatnak Hajnal István tanítványai, majd szeptember 10-én a női csapathoz hasonlóan az MTK vendégei lesznek.

 – Az elmúlt két évben a női szuperligás és a férfi II. osztályú csapatunk is a dobogón végzett, amely idén is a célunk. Sérülések és egyéb dolgok hátráltatják a csapatainkat, de bízunk egy jó szereplésben – nyilatkozta Hajnal István vezetőedző.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában