Zacher is jön

2 órája

Egészségügyi programok Zsombón

Előadások, szűrővizsgálatok és véradás várja az érdeklődőket Zsombón.

Arany T. János

Ezekben a napokban a zsombói lakosok részére biztosítanak ingyenes, valamint kedvezményes áron egészségügyi szűrővizsgálatokat (ultrahang szűrés, rákszűréssel és ultrahanggal egybekötött komplex nőgyógyászati vizsgálat, urológiai szűrés, ortopédiai szűrés, látásvizsgálat, bőrgyógyászati szűrés) és előadásokat. 

Dr. Zacher Gábor, Zsombó, egészségügy
Dr. Zacher Gábor tartelőadást Fotó: Flajsz Péter / MW

Október 18-án, pénteken 18 órakor Dr. Zacher Gábor Drog helyzet van című előadására telt házzal várják a regisztráltakat a művelődési házban. Szombaton véradásra várják a segíteni szándékozókat, valamint a tüdőszűrő busz segítségével ingyenes szűrést biztosítanak. 9 órától a Csamangó Gábor emlékfutás és családi séta veszi kezdetét, az Országos Koraszülött és Gyermekjólét Alapítvány javára gyűjtenek adományokat. A szervezők egészséges étkezéssel kapcsolatos főzésbemutatóval, ingyenes Bemer előadással, gyermek és felnőtt elsősegély oktatással is készülnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában