Közösségi munka

2 órája

Rendbe teszik Fábiánsebestyén közterületeit

Zsíros kenyérrel, frissítővel várják a közösségi munka résztvevőit és meleg ételt is kapnak.

Kovács Erika

Fábiánsebestyén új önkormányzata megkezdte az elhanyagolt közterületek rendbetételét. Első lépésben a Fő utca és Dózsa György utca közötti Köztársaság úti bozótost számolják fel és a posta előtti parkot újítják fel. A komlóval benőtt bozótot tövig visszavágják, a többi növényt a tűztövis kivételével gyökerestől kiirtják. A tűztövist újra nevelik nyírott sövény formájában. 

Fábiánsebestyén, közterület, rendezés
Rendbe teszik a közterületeket Fotó: Várdainé Antal Erika polgármester

A sövény hiányos részeire babérmeggyet telepítenek. A bozótirtást október 19-én szombaton 8 órakor kezdik önkéntesek bevonásával, akiket zsíros kenyérrel és frissítővel várnak, és meleg ételt is biztosítanak a résztvevőknek. Jelentkezni Várdainé Antal Erika polgármester hivatalos közösségi oldalán, vagy Messengerben lehet, illetve személyesen a polgármesteri hivatalban. Azt kérik, kéziszerszámokat, ásót, lapátot, gereblyét, csákányt, metszőollót mindenki vigyen magával. Rossz idő esetén elnapolják a programot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában