Megvalósult az álma

2021.06.23. 14:30

A KSI-ből igazolt játékost a Szegedi VE

Negyedik új igazolását jelentette be a Szegedi VE a 2021–2022-es idényre. Bóbis Botond, Gyapjas Brendon és Kardos Alexander után Hajdú Attila is a Tisza-parti városban folytatja a pályafutását.

delmagyar.hu

Szeged, 20210203. Szegedi VE-KSI OB I.-es férfi vízilabda mérkõzés. Fotó: Frank Yvette (FY), Délmagyarország

Forrás: Archív fotó

Fotó: Frank Yvette

 

Gyulai születésű 22 éves vízilabdást szerződtetett a Szegedi Vízilabda Egylet. Hajdú Attila a KSI-ből érkezik, a mögöttünk levő idényben a bajnokságban huszonhat mérkőzésen huszonhárom gólt szerzett, míg a nyári magyar kupa során tizenegy találkozón tizenötször volt eredményes.

Hajdú Békéscsabán ismerkedett meg a vízilabda alapjaival, majd 2015 és 2020 között a Vasasban pallérozódott.

– Régóta szimpatizálok Szegeddel és a szegedi vízilabdacsapattal. Kiskoromban sokat jártam a városba meccset nézni, mindig is szerettem volna itt játszani, a csapatot erősíteni, és ez az álmom most megvalósul. Bízom benne, hogy a csapat eredményessége meglepetés lesz a következő szezonban. Örülök a keret összetételének, hiszen csupa fiatal játékos mellett bizonyos pozíciókban idősebb, tapasztalt pólósok lesznek a társaim. Szeretnék sokat fejlődni, és minél több ideig a klub szolgálatában maradni, eredményesen, jól játszani, kiszolgálni a lelkes szegedi szurkolótábort – fogadkozott első szegedi megszólalásában a klubhonlapon Hajdú Attila.

Az már korábban hivatalossá vált, hogy távozik Szegedről a nyáron Palotás Gergely, Farkas Kristóf, Somlai Tamás és Börcsök Milán, míg Kiss Csaba befejezte az aktív játékot és az SZVE vezetőedzője lesz az ősztől.

Kürti Dominik és Sánta Dániel 2023-ig hosszabbított, Lakatos Soma hároméves szerződést írt alá, de marad Szegeden a következő idényben Tóth Gyula, Baj Marcell, Boros Tamás, Mekkel Máté, Horváth Zsombor, Molnár Dávid és Katona Bálint is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában