Ünnepelnek

2024.07.08. 08:30

Főzőverseny is lesz Dócon a falunapon

Az iskola építésének 30. évfordulóját is megünneplik Dócon. A falunapon lesz főzőverseny, koncert, foci, kvíz és még Hungarikum játszóház is.

Delmagyar.hu

Illusztráció: Lang Róbert

Július 13-án, szombaton lesz a falunap Dócon. Az egész napos programsorozat a zenés reggeli ébresztővel kezdődik hat órakor. A főzőversenyre benevezett baráti társaságok 11 órától foglalhatják el főzőhelyeiket, a főzést 13 órakor kezdhetik meg. Délben nyitják meg az iskola építésének 30. évfordulója alkalmából rendezett kiállítást. Az ünnepi műsorban fellépnek a Szent Ágoston Katolikus Általános Iskola diákjai, és műsort ad a Baksi Szivárvány Népdalkör és Citeraegyüttes.

A főzőversenyben a csapatoknak az elkészült ételeket 16.30 és 17 óra között kell leadni. 17 órakor kezdődik a boszorkányfoci és a foci, 18 órakor pedig a kvíz. 19 órakor eredményhirdetések lesznek, és rögtön utána tombolasorsolás. 20 órától fellép a Balance Band, 21 órától Peat Jr., 23 órától pedig DJ Damien.

Egész nap lesz 3D-s vetítőautó, ping-pong, sakk, csocsó, trambulin és légvárak. A gyerekek számára pedig Hungarikum Játszóházat rendeznek be a Nemzeti Művelődési Intézet jóvoltából.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában