Felszakadozó felhőzet és enyhülő tünetek

1 órája

Borongós reggelre számíthatunk, de délutánra felszakadozhat a felhőzet

A frontérzékenyek megkönnyebbülhetnek, jelentős fronthatásra nem kell számítani. Borongós reggel után délutánra felszakadozhat a felhőzet.

Delmagyar.hu

Borongós reggelre készülhetünk, de délutánra több régióban felszakadozhat a felhőzet. Északkeleten és délnyugaton kisebb eső és zápor is előfordulhat. Az északnyugati szél több helyen megélénkül, különösen a Dunántúlon. A Köpönyeg szerint a hőmérséklet 13 és 18 fok között alakul.

borongós reggel, fronthatás, hőmérséklet
Borongós reggellel indul a vasárnap.
Fotó: Donáth Attila

Borongós reggel, enyhülő tünetek

A frontérzékenyek számára kedvező lesz az időjárás, mivel számottevő fronthatás nem terheli a szervezetet. Az időjárással összefüggő egészségügyi panaszok, mint például a fejfájás, enyhülhetnek vagy megszűnhetnek.

Összességében nem várható jelentősebb időjárás okozta egészségi probléma, így a frontérzékenyek is javulásra számíthatnak. Érdemes azonban rétegesen öltözködni, mivel a nap folyamán ingadozó hőmérséklet és élénk szél várható.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!