Jótékonysági koncert

2 órája

Harcoljunk Szentesen is a zene erejével a gyermekéhezés ellen

A jövő zenéje jótékonysági koncertsorozat Szentesre érkezik október közepén.

Tábori Szilvia

A Gyermekétkeztetési Alapítvány októberben egy hat állomásos jótékonysági koncertsorozatot szervez, amelynek bevételét teljes egészében a rászoruló gyermekek megsegítésére használja fel. A zeneszerző Király Gábor, akinek szóló-, kamara- és zenekari darabjai a Hollókői Huba koncertmester, művészeti vezető által vezényelt Kecskeméti Szimfonikus Zenekar előadásában csendülnek fel.

koncert, gyea, jótékonyság, gyermek, éhezés
Fotó: gyeakoncert.hu

Az október 15-én, kedden 18 órától a szentesi Megyeházán tartandó A jövő zenéje jótékonysági koncerten a zenekari művek izgalmas kisebb szólókkal váltakoznak majd, a vissza-visszatérő, lágyan dinamikus vonós hangzás a lebegés és az öröm érzését kívánja átadni a hallgatóságnak. Az előadás nemcsak a zene szépségére, hanem a közösség erejére is épít, ahol az egyén és a csapat dinamizmusa egymást erősíti. Az élményt tovább fokozzák a darabokba rejtett zenei poénok, amelyek garantáltan mosolyt csalnak a résztvevők arcára kiszakítva őket a rohanó hétköznapokból.
Az alapítvány a koncertsorozat teljes bevételét a rászoruló gyermekek étkeztetésére fordítja, így a jegyvásárlással a publikum közvetlenül a jövő generációjának fejlődését támogatja.

Bővebb információ a koncertsorozat honlapján érhető el

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában