Egészségfejlesztés

1 órája

Ingyenes tanácsadásokat kínál az EVP

Ingyenes tüdőrák szűrésre, életmód, pszichológiai és mozgás tanácsadásra is lehet jelentkezni a makói és vásárhelyi egészségfejlesztési irodáknál.

Tábori Szilvia

Állandó ingyenes programokkal várja az érdeklődőket az EVP és a Makói Egészségfejlesztési Iroda. Az  életmód-tanácsadás azoknak ajánlott, akik személyre szabott szakmai segítséggel szeretnének változtatni.

EVP, tanácsadás, életmód
Ingyenes programok az EVP-nél. 

A mozgás tanácsadásra azokat várják, akik a számukra legmegfelelőbb mozgásformát keresik és a sportolási szokások kialakításához kérnek támogatást. A pszichológiai tanácsadáson a lelki egészségfejlesztés a legfontosabb szempont, a szakemberek segítenek jobban megismerni önmagunkat és saját, belső erőforrásaikat. Utóbbi két foglalkozás feltétele az életmód tanácsadás elvégzése. 

A tüdőrákszűrés azoknak az 50-74 év közötti lakosoknak ajánlott, akik dohányoznak vagy 15 éven belül tették le a cigarettát. További tájékoztatást a vásárhelyi EVP-Egészségfejlesztési Iroda elérhetőségein a 62/532-368-as telefonszámon, az [email protected] elektronikus levelezési címen. Továbbá a Makói Egészségfejlesztési Iroda elérhetőségein 62/511-186-as telefonszámon; valamint az [email protected] e-mail címen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában