A tűzoltók macskája reggelenként ellenőrzi a szereket, szigorú főnök

2024.09.16. 07:35

Ez a kislány olykor pofonokat is oszt

Kovács Erika

Delta, a macska, aki elbűvölte a vásárhelyi tűzoltókat. Fotó: Hódmezővásárhely HTP

Delta egyszer már elveszett, de szerencsére visszakerült a hódmezővásárhelyi tűzoltókhoz. A katasztrófavédők macskája olykor pofonokat is oszt az állománynak, karmol és harap is olykor, de tőle még ezt is elviselik, mert az ujja köré csavarta a fiúkat.

Megmutatjuk az egyetlen nőnemű lényt, akinek még a hisztijét is elviselik a tűzoltók. Mit elviselik…?!? Egyenesen jelentkeznek a pofonért. Te tudod, miért?

 – olvastuk a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hivatalos közösségi oldalán. Azt írják, Delta egyébként kifejezetten házsártos a csaj. 

Fotó: Hódmezővásárhely HTP

– Ellenőrzi a szereket reggelente, benéz a parancsnoki irodába, ahonnan ügyesen kilóg az ablakon és már kint is van. Kajálni persze mindig megy, és a kevés simogatást sem veti meg, de eléggé határozott a személyisége. Nem ölben fekvős macska, azonnal harap és karmol, ha éppen ahhoz van kedve. Az otthona, vagyis a hódmezővásárhelyi laktanya továbbra is ötcsillagos szállás, fürdőzik a szeretetben, persze csak annyiban, amennyire éppen szüksége van. Az ujja köré csavarta a tűzoltókat – derült ki a teknőc tarka cicalányról.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában