Szegedi hírek

2024.08.31. 21:50

Ezek voltak a szombat legfontosabb eseményei a vármegyében

Delmagyar.hu

Jim Gottfridsson a Pick Szegedbe igazol

Már az első bajnoki mérkőzés előtt szenzációs hírt jelentettek be. A világklasszis kézilabdázó, a svéd Jim Gottfridsson 2025 nyarától hároméves szerződést kötött az OTP Bank-Pick Szegeddel.

Kutyavilág a Maros-parton – Galéria

Csaholástól volt hangos szombaton a Maros-part, kutyakiállítást rendeztek ugyanis a Báló ligetben. A város által biztosított helyszínre 325, összesen 117 fajtát képviselő állatot neveztek be gazdáik.

Pick Szeged: szezonpremier rengeteg gyors góllal

Lendületes játékkal, ígéretes teljesítménnyel mutatkoztak be. Az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a 2024–2025-ös bajnoki szezon első mérkőzésén 18–8-as első félidő után 41–23-ra győzte le a QHB Egert.

Forróságban kezdődik az iskola

Meghosszabbította a másodfokú hőségriasztást csütörtökig az országos tisztifőorvos. Ez az egész országra vonatkozik. Utoljára 2015-ben fordult elő, hogy szeptemberben is kitartott a kánikula.

Majka: Ne bántsátok egymást, csak a Puzsért

Rengeteg szegedi rajongója van Pogány indulónak – derült ki pénteken a SZIN-en, ahol már szinte kicsinek bizonyult a helyi születésű rapper számára a második legnagyobb színpad. Majka pedig a nagyszínpad előtti teret maxolta ki rajongóival, hozva a szokásos, megbízhatóan profi show-t.

Királydinnye tüskéi bosszantják a bicikliseket

Többen jelezték az elmúlt hetekben Makón, hogy a Justh Gyula utcai, nagy forgalmú, gyárnegyedbe vezető kerékpárút mentén kilyukadt a biciklijük kerékgumija, mert mellette több helyen nő egy tüskés termést szóró gyomnövény. A királydinnye miatti panaszáradat a szerdai testületi ülésen is szóba került – az önkormányzat intézkedik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában