Helyi közélet

2023.11.26. 11:17

Lázár János büszke a "táskavivős" múltjára

Kovács Erika

Lázár János építési és közlekedési miniszter, a hódmezővásárhelyi és makói térség országgyűlési képviselője a Károli Szabadegyetemen beszélt a többek által rosszindulatúan „táskavivősnek” nevezett korszakáról. Erről a hivatalos Facebook oldalán, „A tanulás a legjobb befektetés – a táskavivős időkről” címmel egy reels-videót is közzétett.

– Rapcsák (Rapcsák András, Hódmezővásárhely rendszerváltozás utáni első polgármestere (1943-2002) – a szerk.) azt csinálta velem, hogy az 1997-es évtől kezdődően már vitt magával a parlamentbe. Először megismertem a helyi parlamentet, majd megismertem a nagy parlamentet. Tulajdonképpen huszonéves gyerekként kitanultam az önkormányzatiságot és a parlamentet is úgy, hogy nem voltam csak az események nézője. „Táskavivő” voltam, szokták mondani rosszindulattal, de erre nagyon büszke vagyok. Ez nagyon jó korszaka volt az életemnek – mondta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában