Szegedi közlekedés

2021.08.12. 07:35

ÚtOn: Torlódás a Rókusi körúton és a Bertalan hídon

Erős a forgalom a bevezető utakon, külső részeken, a Bajai, Dorozsmai és az Algyői úton – tájékoztat a Rádió Taxi Három.

delmagyar.hu

20210727 Szeged Autók várakoznak a piros lámpánál. Képen: Illusztráció. Fotó: Karnok Csaba KC Délmagyarország (DM)

Forrás: Illusztráció

Fotó: Karnok Csaba

A Dorozsmai út 35. előtt a belső sávok mindkét irányban le vannak zárva, csak a külső sávok használhatók. A Rókusi végén a körforgalomnál hosszú a sor a kanyarodó sáv lezárása miatt. A sugárutakon szintén sűrűsödik a forgalom, a nagykörút Római, Brüsszeli szakasza pedig máris torlódik a Bertalan híd megnövekedett forgalma miatt. A Csillag tér és környéke is mozgalmas, de a Hajós és Retek utcán is elég sokan vannak, illetve az Etelka soron, Felső Tisza parton.

A tápéi lejárónál az Irinyi utcán a vízmű ásott egy mély gödröt, a Tápé felől érkezők sávja van elfoglalva. A kifele tartókat is 30-as tábla figyelmezteti, fontos, hogy be is tartsa mindenki, mert a kanyar miatt nehezebb időben észlelni az akadályt épp elkerülő járműveket. A Stefánia lezárását kiterjesztették a körforgalomig, a Párizsi körúton pedig máris dolgozik a traffipax.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában