Szegedi hírek

10 órája

ÚtON: torlódásokra számíthatnak a felújítási területeken

A legfrissebb közlekedési infromációk Szegedről.

Delmagyar.hu

Jelenleg még alacsony a forgalom a városban, de a későbbiekben torlódások várhatóak, különösen azokon a szakaszokon, ahol felújítási munkálatok zajlanak. Az érintett területek közé tartoznak a Sóhordó, Zoltán és Földmíves utcák, ahol érdemes fokozott figyelemmel közlekedni.

tempó taxi, logó, fehér, piros

A Petőfitelepen a Csap utca lezárásra került a Lőwy Sándor és a Főtér közötti szakaszon. A Bertalan hídon továbbra is csak egy-egy sáv használható, ami lassíthatja a közlekedést. Emellett a Bakay Nándor utcán útlezárás és forgalomterelés van érvényben a Huszár és Fűrész utcák között, ezért itt is érdemes alternatív útvonalat választani.

Jó hír viszont, hogy befejeződött a Rókusi körút felújítása a Tesco és a Csongrádi sugárút között, de a Tópart és Margaréta utcák közötti szakaszon még kisebb munkálatok zajlanak, ezért ezen a területen továbbra is körültekintően kell közlekedni.

Jelenleg balesetről nincs információnk. A Tempó Taxi kollégái balesetmentes, jó utat kívánnak!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!