Szentes

2021.06.04. 15:23

Már keresik a piaci bérlőket

Bár eredetileg az előző évben szerették volna átadni a megújult élelmiszer- és zöldségpiacot, egyelőre még az építkezés sem kezdődött el az Apponyi téren. A hivatalos tájékoztatás szerint várhatóan még idén átadják a zárt vásárcsarnokot, ennél pontosabb időpontot azonban nem tudni.

A bérlők a látványtervek alapján tervezhetnek. Archív fotó: Majzik Attila

Fotó: Majzik Attila

A csarnokban a 40 asztal mellett 7, egyenként 16 négyzetméteres üzlethelyiséget is kialakítanak, ezekre már elkezdte keresni a jelentkezőket a Szentes Városellátó Nkft.

A cég az igények felmérése érdekében várja az üzlethelyiségek, illetve az asztalok bérlete után érdeklődő árusok jelentkezését. Az üzemeltető ez alapján határozza meg a pályázati feltételeket. Mivel a jelentkezés előzetes igényfelmérés, így azzal sem az üzemeltető, sem a jelentkező nem vállal kötelezettséget, és a jelentkezés sorrendje sem jelent a továbbiakban előnyt, tájékoztatott a Városellátó.

A bérlők a látványtervek alapján tervezhetnek.
Archív fotó: Majzik Attila

A jelentkezőknek azt is jelezniük kell, hogy milyen formában gazdálkodnak, illetve hogy milyen időtartamban, milyen terméket terveznek árusítani, valamint azt is, hogy mekkora alapterületet vagy asztalfelületet igényelnek. Ezt postai úton vagy lezárt borítékban személyesen a Szentes Városellátó Nkft. Kossuth tér 6. sz. alatti pénztárában vagy e-mailben az [email protected] címre kell eljuttatniuk. Az üzemeltető július 14-ig várja a visszajelzéseket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában