Megvan a gyilkos fegyver

Letartóztatná az ügyészég azt a férfit, aki megölt egy nyugdíjast Újszegeden. A gyilkosságról közben újabb részletek kerültek elő, az az ügyészség letartóztatási indítványából.

Suki Zoltán

A gyanú szerint a férfi korábban elköltözött az újszegedi ingatlanból, de postája miatt néha visszajárt és emiatt találkozott az áldozattal szeptember végén, a közeli garázsában. 

garázsos gyilkos, kés, nyakon szúrta
Egy kés volt a gyilkos fegyver. Fotó: police.hu

Egy korábbi vita miatt megint összevesztek és a vitát a gyanúsított úgy zárta le, hogy egy kést felkapva nyakon szúrta az idős férfit, aki a helyszínen az életét vesztette. A gyilkos ezután felmosta a garázst, és a kést, a megölt férfi telefonját, valamint a bankkártyáját magához vette, majd a garázsajtót kívülről bezárva a helyszínről eltávozott. Emberölés és más bűncselekmény miatt indult eljárás az ügyben.

Kedden írtuk meg, hogy holttestre bukkantak az újszegedi Baross László utcában. Az emberi maradványokat az egyik garázsában találták meg. Információink szerint annyira rossz állapotban volt a holttest, hogy akkor még nem lehetett megállapítani a halál okát. Másnapra viszont kiderült, hogy gyilkosság történt. A garázsos gyilkos gyorsan lebukott, a rendőrök egy nap alatt elfogták.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában