Baleset és tűz kedden

Delmagyar.hu

Fotó: Török János / Archív fotó

Kedden hajnalban Szegeden két szemeteskonténer gyulladt ki, és a tűz átterjedt egy autóra, ami teljesen kiégett, valamint egy másik járműben is károk keletkeztek. A szegedi tűzoltók oltották el a lángokat, személyi sérülés nem történt. Kiszomboron egy családi házban felejtett étel gyulladt ki, de a tűzesetet a makói tűzoltók eloltották, itt sem történt sérülés. – tudtuk meg a katasztrófavédelem összefoglalójából. 

Kedden kora délután az M5-ös autópályán Szeged közelében egy utánfutót vontató személyautó trailerje borult fel, elzárva az autópálya belső sávját. A szegedi tűzoltók végezték el a műszaki mentést, személyi sérülés nem történt. Szerdán reggel az M43-as autópályán Csanádpalota térségében egy kamion és egy utánfutót vontató autó ütközött össze. A kamion az árokba borult, és a balesetben három ember megsérült. A műszaki mentést a makói tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat végezte.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában