Szegedi hírek

2024.09.13. 18:50

Bérlakáspályázatot írt ki az IKV

Suki Zoltán

Pályázatot írt ki az IKV Zrt. három önkormányzati tulajdonban álló, üres, helyreállított lakás piaci bérbeadására. A lakások a Mars téren, a Korányi fasoron és a Kelemen utcában vannak. Utóbbi a legdrágább. Azért a 114 négyzetméteres, összkomfortos, kétszobás lakásért 185 ezer forintot kérnek havonta, a legolcsóbb Mars tériért pedig ötvenezret. Egy pályázó több lakásra is pályázhat, de amennyiben valamelyik lakásra pályázata nyertes lesz, abban az esetben a pályázót a többiből kizárják. A pályáztatás licitálással történik, amit az óvadékra kell megtenni a kikiáltási ár nyolcezer forint négyzetméterenként. Egy lakásra benyújtott több pályázat esetén a nyertes pályázó az, aki a pályázati tárgyaláson tett ajánlatával a legmagasabb összegű óvadék fizetésére tesz ajánlatot. A nyertes pályázóval 5 év határozott időtartamra szóló lakásbérleti szerződést kötnek, ami további 5-5 évvel meghosszabbítható.

bérlakás
A Mars téren is van lakás. Fotó: Gémes Sándor

A pályázat benyújtásához szükséges dokumentációt 10.000 forintért lehet megvenni az IKV Ingatlankezelő és Vagyongazdálkodó Zrt. Szeged, Dáni u. 14-16. szám alatti épületének ügyfélszolgálatán.

A pályázati tárgyalás és eredményhirdetés október 18-án lesz, ugyanott. 

A pályázaton való részvétel feltétele, hogy a pályázó a lakást megtekintse és a helyszínen a jelenléti ívet saját kezűleg vagy (érvényes meghatalmazással rendelkező) meghatalmazottja útján aláírja. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában