48 óra alatt kapták el a szegedi rablókat

Delmagyar.hu

A szegedi rendőrök gyors munkájának köszönhetően 48 órán belül elfogták azt a 19 éves helyi lakost, aki társaival három rablást követett el a városban. Az első rablást augusztus 25-én követték el, amikor egy 15 éves fiútól követeltek pénzt a Dugonics téren, késsel fenyegetve őt. A sértett végül egy buszra menekült. Másnap egy 16 éves fiút támadtak meg hasonló módon a Temesvári körúti buszmegállóban, akitől néhány ezer forintot raboltak el. 

Fotó: police.hu 

Az adatgyűjtés és a térfigyelő kamerák felvételeinek elemzése alapján a rendőrök azonosították és elfogták a tetteseket Szegeden és Békés vármegyében. A 19 éves gyanúsított kihallgatásakor egy korábbi rablást is beismert, amely során egy alvó férfitól vettek el értékeket, majd késsel fenyegették meg őt is. A rendőrök őrizetbe vették a gyanúsítottakat és kezdeményezték letartóztatásukat – írja a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában