Baleset az M5-ösön, tűzesetek és mentések a hétvégén

Delmagyar.hu

Szombaton Sándorfalván és környékén több tűzeset is történt. Több helyszínen gyullad ki az aljnövényzet és az avar. Az Erdő soron ötven, Röszke közelében hatszáz, Szegeden, a Zsitva sor mellett ezer, a Zsámbokréti sor mellett pedig négy hektár területen égett az aljnövényzet. Minden esetben a szegedi hivatásos tűzoltók, illetve a helyi önkéntes egységek fékezték meg a lángokat. A délután folyamán Szegeden a Zsolnai utcában egy letört faág, Hódmezővásárhelyen pedig egy útra dőlt fa jelentett veszélyt, de a tűzoltók sikeresen elhárították a problémákat, személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Szombaton délután egy szomorú eset is történt a Sándorfalvi Nádastó és Szabadidő Parkban, ahol egy középkorú férfi holttestét találták meg a vízben. A keresésben a szegedi hivatásos tűzoltók, a sándorfalvi önkéntes tűzoltók és a Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat búvárai vettek részt. 

Vasárnap reggel a 149-es kilométerszelvénynél, az M5-ös autópályán két autó és egy kamion ütközött, a balesetben személyi sérülés nem történt. Ugyanezen a reggelen Maroslele közelében kilenc körbála gyulladt ki, Algyő közelében pedig három hektáron égett a tarló. A lángokat a helyszínre érkező tűzoltók minden esetben gyorsan eloltották.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában