Csongrád-Csanád vármegye

2023.06.19. 10:24

Egy hektáron lángolt az erdő aljnövényzete

delmagyar.hu

Kamion és személyautó karambolozott pénteken este az M43-as autópályán, Csanádpalota közelében. A makói hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével két sérültet szabadítottak ki az autóból, majd átadták őket a mentők munkatársainak. A mentés idején teljes útlezárás volt érvényben – Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. 

A gyalogosokat is veszélyeztette egy magasban lógó faág szombaton Szegeden, a Lugas utcában. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel végezték el a beavatkozást, nem sérült meg senki. 

Lakóházra és az úttestre dőlt egy nagy méretű fa szombaton Szegeden, a Vasra utcában. A lakók nem tudták elhagyni az ingatlant. A szegedi hivatásos egység rövid idő alatt elvégezték a műszaki mentést, nem sérült meg senki.    

Egy hektáron lángolt az erdő aljnövényzete vasárnap délután Csongrád-Bokrosnál. A tüzet a csongrádi és a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók oltották el, a gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem okozott komoly károkat a környezetben. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában