Egyre népszerűbb a ritmikus gimnasztika

2024.06.19. 19:56

Gálával zárták a tanévet - Galéria

Arany T. János

Hagyományteremtő szándékkal rendezték meg a ritmikus sportgimnasztika évzáró gálát. Fotó: Török János

Első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal rendeztek ritmikus sportgimnasztika évzáró gálát a szegedi Karolina Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Alapfokú Művészeti Iskolában szerda délután. Az egyik szervező, Kasza Ivetta 6 éve foglalkozik edzőként a sportággal. Jelenleg Zsombón és Forráskúton tart edzéseket, Mórahalmon tanít testnevelő oktatóként a Szegedi SZC Tóth János Mórahalmi Szakképző Iskola és Szilágyi Mihály Kollégiumban, ahol tehetséggondozás tanórákon foglalkozik tanítványaival. Kollégája, László Anita már régebb óta tart heti rendszerességgel edzéseket Szegeden.

– Idén rendeztük meg az első évzáró gálánkat azért, hogy az idei sikeres évet méltó módon lezárhassuk. Szeretnénk ebből hagyományt teremteni. Szerencsére bővülni látszik a Csongrád-Csanád vármegyei gimnasztikázók száma, idén Kőhegyi Ágnes legfrissebb edző is csatlakozott tanítványaival Hódmezővásárhelyről, akik először mutatkoztak be – mondta el lapunknak Kasza Ivetta. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában