Női kosárlabda

2 órája

527 nap után játszott újra a szegedi kosaras

A tavalyi térdsérülést követően visszatért. A szegedi kosárlabdázó, Vári Zita újra élvonalbeli mérkőzésen lépett pályára.

Elrajtolt a női kosárlabda NB I./A csoport, a nyitófordulóban pedig újra pályára léphetett Vári Zita is. A BK-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós szegedi csapatkapitánya a tavalyi idény felkészülési időszakában szenvedett térdsérülést, aminek következtében a teljes 2023-24-es szezont ki kellett hagynia. A nyitófordulóban a Szekszárd ellen azonban újra ott lehetett a pályán, a 90–69-es szekszárdi győzelemmel véget ért meccsen 24 percet töltött a pályán Vári Zita, amely alatt 12 pontot és kilenc lepattanót jegyzett.

Vári Zita
Vári Zita térdsérülése után újra pályára léphetett.
Fotó: BKG Prima Szigetszentmiklós Facebook-oldala

Vári Zita: hálás vagyok

527 nap után vehettem részt újra bajnoki mérkőzésen. Az az izgatott érzés ami előtte bennem keringett, egy pillanatra az első NB1-es pályára lépésemet idézte vissza. Számos megpróbáltatáson és rengeteg fájdalmon mentem keresztül az elmúlt évben, de mindez egy szempillantás alatt köddé vált bennem. Ezt teljes mértékben felváltotta az erő és a motiváltság érzése. Nagyon hálás vagyok mindenkinek aki segített a visszatérésemben és örülök, hogy újra a BKG színeiben játszhatok a szezonban – mondta a klub közösségi oldalán Vári Zita.

A BKG eddigi két bajnokiját elveszítette a női NB I./A csoportjában, szombaton pedig a Diósgyőr vendégeként folytatja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában