NB III.

3 órája

Rangadó vár az SZVSE-re, ismét itthon a HFC

Az ősz egyik legnehezebb meccse vár az SZVSE-re. A labdarúgó NB III Dél-keleti csoportjának hétvégi fordulójában. A Hódmezővásárhelyi FC a Monort fogadja vasárnap 13 órától.

Vajgely Pál

Kettő pont választja el hétvégi ellenfelétől az SZVSE-t. A szegediek az NB III. Dél-keleti csoportjának 11. fordulójában vasárnap 13 órától az éppen előttük a negyedik helyen álló ESMTK otthonában lépnek pályára, a tavalyi idény ezüstérmese éppen az elmúlt héten veszítette el veretlenségét, saját pályáján pedig egyelőre nem talált még legyőzőre a 2024–25-ös kiírásban. 

NB III, SZVSE
Az SZVSE akár a dobogóra is felléphet az NB III-ban, ha nyerni tud vasárnap.
Fotó: Karnok Csaba

Legutóbb sikerült kijavítanunk a fiaskót, ebből a győzelemből pedig sikerült önbizalmat és motivációt találnunk. Azt gondolom, az ősz hátralévő részének egyik legnehezebb meccse vár ránk. Az ESMTK évek óta az osztály meghatározó csapata, idén is abszolút esélyes a dobogóra. A teher nem rajtunk van, megpróbáljuk a saját játékunkat játszani, és minél jobb eredményt elérni – mondta Kelemen Balázs, az SZVSE edzője. A Vasutasok keretéből a Martfű ellen kiállított Kéri Tamás egymeccses eltiltását tölti a hétvégén, a többiekre számíthatnak.

NB III: a 11. forduló következik

Legutóbb is közel állt szezonbeli első győzelméhez a Hódmezővásárhelyi FC, ám végül meg kellett elégednie az egy ponttal a Tiszaföldvár vendégeként. Vasárnap azt a Monort fogadja a HFC, amely öt meccse nyeretlen – igaz, ezt megelőzően egyedüli csapatként legyőzték a jelenlegi listavezetőt, a Gyulát, méghozzá idegenben.

Semmit nem számít az ellenfél formája. Még játékos koromból emlékszem rá, a Monor ellen mindig rangadót vívott a Vásárhely. A helyezések nem befolyásolnak semmit, egy kőkemény mérkőzést várok, ahol remélem, mi leszünk a győztesek a végén. A harmadik hazai meccsünk lesz ez a szezonban, nekem a második, eddig egy döntetlen és egy vereség a mérleg, bízunk benne, ezúttal a győzelem is meglesz. Dolgozunk azon, hogy ne kövessünk el azokat a koncentrációs hibákat, mint az utóbbi mérkőzéseken – nyilatkozta Szűcs Róbert, a HFC edzője. A vásárhelyi csapatból Hegedűs Martin sérüléssel bajlódik, míg Mahler Gergő eltiltása miatt nem léphet pályára.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában