A másodosztályú klub tovább erősítette a keretét

2024.09.10. 16:36

Újabb támadó érkezett

Korábbi utánpótlás-válogatott játékossal erősített a középpályán a Szeged-Csanád GA NB II.-es labdarúgócsapata: Biben Barnabás a vezetőedző Michael Boris tanítványa is volt korábban.

Biben Barnabás volt már az edző Michael Boris tanítványa.

Fotó: Szeged-Csanád GA

Biben Barnabás 2003. november 19-én született Budapesten. A Vasasnál kezdett futballozni, majd a Puskás Akadémián és az MTK Budapest utánpótlásában pallérozódott. Michael Boris kezei alatt mindössze 16 évesen debütált a kék-fehérek NB I-es csapatában, amely színeiben összesen 12 élvonalbeli találkozón lépett pályára.

Tehetségére felfigyeltek a korosztályos válogatottnál is. Az U19-es nemzeti csapatban 9 mérkőzésen szerepelt, Szlovákia ellen pedig gólt is szerzett. Az MTK többször is kölcsönadta, játszott a III. Kerületi TVE, a Szentlőrinc, valamint a Tiszakécske együtteseiben is. Összesen 51 másodosztályú bajnokin 2 gólt szerzett és 3 asszisztot jegyzett.

– Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek Szegeden. Komoly ambíciókkal érkeztem, szeretnék élni a lehetőséggel, és beverekedni magam a csapatba. Igyekszem gólokkal és gólpasszokkal hozzájárulni a sikerekhez. Örülök, hogy ismét Michael Borisszal dolgozhatok. Rendkívül tetszik a stadion, kiválóak a körülmények, minden adott az eredményes munkához – nyilatkozta Biben Barnabás.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában