Eldőlt, hol folytatja

2024.09.17. 11:16

Pádár Nikolett követi edzőjét a Texasi egyetemre

Az Egyesült Államokban folytatja sportolói pályafutását a szegedi úszó. Pádár Nikolett követi Bob Bowmant, és a Texas Egyetemen folytatja.

Pádár Nikolett követi az amerikai edzőjét.

Fotó: Magyar Úszó Szövetség

Már korábban bejelentette Pádár Nikolett, hogy az Egyesült Államokban folytatja sportolói pályafutását és egyben tanulmányait. A HAÁSZ Szegedi Úszó Egylet 18 éves sportolója az Arizona State-hez igazolt, ahol Bob Bowman-nel dolgozott volna együtt. Az olimpiai bajnok Kós Hubert amerikai edzője azonban a Texashoz szerződött, így a szegedi úszó is követi a szakembert.

Pádár Nikolett
Pádár Nikolett a Texas Egyetemen folytatja.
Fotó: Pádár Nikolett Instagram-oldala

Alapos megfontolás után örömmel jelentem be, hogy szóban megállapodtam, a Texasi Egyetemen folytatom a tanulmányaimat és az úszókarrieremet – tette közzé Instagram oldalán Pádár Nikolett. A szegedi úszót a nyári, párizsi olimpián fő számában, 200 méter gyorson egy hibás rajt miatt kizárták, míg a 4×200 méteres női gyorsváltó tagjaként hatodik lett, és korosztályos Európa-csúcsot úszott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában