Helyi sport

2 órája

Elhunyt a kübekházi labdarúgás ikonikus vezetője

Elhunyt a kübekházi labdarúgás ikonikus alakja, Nacsa Árpád. A Kübekháza labdarúgásáért tett szolgálatát életműdíjjal ismerték el.

Fotó: Malshak

Az MLSZ Csongrád-Csanád Vármegyei Igazgatósága mély fájdalommal tudatja, hogy tegnap délután elhunyt a Csongrád-Csanád Vármegyei labdarúgás díszpolgára, a vármegyei labdarúgás egyik legnagyobb szolgálója, a kübekházi labdarúgás ikonikus vezetője, Nacsa Árpád – áll az igazgatóság közleményében. 

Kübekháza, Nacsa Árpád
Kübekháza gyászol: elhunyt Nacsa Árpád.
Fotó: Kübekházi hírszolgálat Facebook-oldala

Nacsa Árpád 1973 és 1984 között játékosként erősítette a csapatot, majd az 1991-es újrakezdésben is aktív szerepet vállalt. Technikai vezetőként több mint negyed évszázadon át szolgálta a kübekházi labdarúgást, munkáját az MLSZ vármegyei igazgatósága díszpolgári címmel ismerte el. Az igazgatóság arra kéri a csapatokat, hogy a hétvégi bajnoki forduló során gyászszünettel emlékezzenek meg Nacsa Árpádról. 

Nacsa Árpádot több évtizedes közéleti és közösségépítő munkásságáért Kübekházáért díjjal és a Jószolgálat Kék Szalagjával tüntette ki a kübekházi önkormányzat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában