Idegenben szerepelt a szegedi csapat

2 órája

KÉSZ-St. Mihály: pont Diósgyőrből

Idegenben ikszelt a Simple liga női labdarúgó NB I.-ben a szegedi csapat. A KÉSZ-St. Mihály együttese Diósgyőrben hátrányban volt, de gyorsan egyenlített.

Mádi József

A Simple liga női labdarúgó NB I. ötödik fordulójában Miskolcon szerepelt a KÉSZ-St. Mihály együttese. Az első félórában gyors gólváltást láthattak a nézők, hiszen a 26. percben a hazaiak szereztek vezetést egy szöglet után, amikor a labda érintés nélkül került a szegedi kapuba, majd a 27. percben Nagy Lilla révén, aki szép labdaátvétel után remek gólt lőtt. 

KÉSZ-St. Mihály
A KÉSZ-St. Mihály edzője, Hadár Attila nem volt elégedett az egy ponttal.  Fotó: Gémes Sándor

KÉSZ-St. Mihály: győzni akartak

A folytatásban is inkább a szegediek voltak aktívabbak, még az első félidőben is akadt bőven lehetőség a fordításra.

A szünet után a diósgyőriek voltak aktívabbak, sokszor Krstovic kapusnak kellett megmutatni a képességeit. A hajrában még nehezebb helyzetbe került a KÉSZ-St. Mihály, hiszen a 84. percben a jobb oldali védő Lena Marjanovicsot második sárgával kiállította a játékvezető. Az emberelőnyben futballozó Diósgyőri VTK óriási vehemenciával támadott, de a szegediek megőrizték a döntetlent az emberhátrány alatt.

A következő fordulóban hazai mérkőzése lesz a KÉSZ-St. Mihálynak, hiszen a Szekszárd érkezik a Szent Gellért Fórumba szombaton. 

Hadár Attila: – Alapelv, hogy idegenben jó az iksz, de szerettünk volna győzni. A látottak alapján nagyon megnehezítette a dolgunkat a Diósgyőr ezen a ki-ki meccsen, amelyen összességében igazságos döntetlen született. Kapkodó volt a játékunk egy kicsit, és látszott az ötórás buszút is a játékosokon. Nagy mezőnyjáték volt a meccsen, amelyen igazi gólhelyzet nem alakult ki. 

Diósgyőri VTK–KÉSZ-St. Mihály-Szeged 1–1 (1-1)
Simple liga női labdarúgó NB I., 5. forduló. Miskolc, DVTK Edzőközpont, 150 néző. Vezette: Medve Dóra (Szabó Ferenc Szilárd, Pálinkás Donát Ferenc).
DVTK: Ádám A. – M. Kazanowska, Boros K. (Katona F.), B. R. Connell (E. Avery), Krisztin S., Havasi B., Ezer A. (Mikó E.), Komlós L., Sain A. (Nagy P.), A. Myhal, Szolomájer L. Edző: Bém Gábor.
Szent Mihály: A. Krstovic – L. Marjanovic, Kránicz V., Sajti K., Németh P. (Juhász E., 59.) – Balázs E. (S. Simonovic, 59.), Koszo S., S. Malesevic – J. Petrovic (Horváth L., 59.), Sovány D. (Ónodi V., 84.), Nagy L. (Farkas N., 90.). Edző: Hadár Attila.
Gólszerzők: Boros K. (26.), ill. Nagy L. (27.).
Kiállítva: L. Marjanovic (84.).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában