Helyi sport

2024.08.24. 07:00

Hazai győzelemmel kezdődött a vármegyei I. osztály hétvégéje - FOTÓK

A két győztesen rajtoló csapat péntek esti mérkőzését a hazaiak nyerték meg a vármegyei I. osztály 2. fordulójában.

Szoros meccsen szegedi győzelem a vármegyei I. osztály pénteki nyitómeccsén.

Fotó: Gémes Sándor

Hazai sikerrel kezdődött a vármegyei I. osztály második fordulója. A két győztes rajtot vett gárda, a Szeged-Csanád GA II. és a Makó mérkőzésén a hazaiak kezdetben nagy nyomást gyakoroltak az ellenfélre, de a vezető találatot követően egy kontrából egyenlített a Makó.

A második félidőben már kevésbé domináltak a hazaiak, és a Maros-partiak előtt is adódott komoly gólszerzési lehetőség. Ez viszont kimaradt, és szinte rögtön ezt követően góllal büntetett a Szeged II., amely Nagy Dániel duplájával győzött, így két meccs után hat ponttal áll, míg a Makó elszenvedte első vereségét.  

 

Vármegyei I. osztály, 2. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia II.–Makó 2–1 (1-1)
Szeged, Szent Gellért Fórum, gyakorlópálya, 100 néző. Vezette: Dobó Attila – jól (Barta, Kiss D.).
Szeged-Csanád GA II.: Szalontai – Burai, Gera, Sándor, Vladul (Ördög, 71.), Magyar (Kapic, 89.), Botic, Pruska (Budai, 71.), Simon, Dudás (Nógrádi, a szünetben), Nagy D. (Bakó, 89.). Edző: Bilics Igor.
Makó: Szalkai – Fancsali, Molnár D., Beregszászi, Vas, Kardos, Frank (Czebe, 73.), Beke (Olasz, 53.), Pepó (Borbély B., a szünetben), László, Dancsó (Borbély Sz., 81.). Edző: Botlik Róbert.
Gólszerzők: Nagy D. (7., 77.), ill. Frank (15.).
Jók: mindenki, ill. Beregszászi, Kardos, László. 
Bilics Igor: Nehéz meccsen vagyunk túl. Nem igazán találtuk a ritmusunkat, de a végén mégis sikerült begyűjtenünk a három pontot.
Botlik Róbert: Egy bajnokesélyes csapat ellen megpróbáltunk helytállni, ez pedig majdnem pontszerzésben is megmutatkozott. Dolgozunk tovább, gratulálunk az ellenfelünknek!  

A forduló további programja, szombat, 17.30: Sándorfalva–DB Futball Bordány, Balástya–Hódmezővásárhelyi FC II., Szentesi Kinizsi–Kéménygyártó-Mórahalom VSE, Deszk–M-Perfect Home-Algyő. A Tiszasziget–Kiskundorozsma meccs a hazaiak kupamérkőzése miatt szeptember 25-re halasztva. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában