Helyi sport

2024.08.02. 17:33

St. Mihály: két győzelem az edzőtáborban

Edzőtáborban vett részt a szegedi női NB I.-es labdarúgócsapat, amely mindkét nemzetközi találkozóját megnyerte. A St. Mihály a Topolya ellen is nyerni tudott.

Mindkét meccsét megnyerte az edzőtáborban az NB I.-es női csapat.

Fotó: KÉSZ-St. Mihály Szeged

A szerb-montenegrói határ közelében fekvő Nova Varosban vett részt edzőtáborban a KÉSZ-St. Mihály Szeged. A Hadár Attila által irányított együttes előbb a montenegrói Breznicával, majd pénteken a szerb Szuperligában szereplő, a korábbi szegedi edző, Vajda Fangyó által vezetett TSC Topolyával játszott felkészülési mérkőzést az edzőtábor alatt.

St. Mihály
A Topolya ellen három gólt szereztek a fehérmezes szegediek.
Fotó: KÉSZ-St. Mihály Szeged

A Breznica elleni, 2–1-es sikert követően a Topolya ellen nehezen lendültek játékba a Tisza-partiak, és az első félidőben egy szabadrúgást követő kipattanó után a szerb csapat támadója több védőt is kicselezve vette be Krsztovics kapuját.

A szünet után már feljavult és veszélyesebb lett a St. Mihály játéka. Előbb Sovány Dorina egalizálhatott volna, majd nem sokkal később az ő megmozdulását követően végül Koszo elé került a lecsorgó labda, aki közelről befejezte az akciót, 1-1.

A szegediek korosztályos válogatott játékosa később mintegy 30 méterről ívelt a Topolya kapujába, és bár pár perccel később a szerb Szuperligás együttes egy szöglet után kiegyenlített, Szabó Dóra is szerzett egy távoli, 30 méteres gólt, amivel megszerezte a győzelmet a KÉSZ-St. Mihály Szeged.

KÉSZ-St. Mihály Szeged–TSC Topolya 3–2 (0-1)
Női labdarúgó felkészülési mérkőzés, Nova Varos.
KÉSZ-St. Mihály Szeged: A. Krstovic – Farkas N., Ónodi V., Sajti K., Németh P., Bozóki Cs., S. Micic, S. Simonovic, J. Petrovic, Horváth L., Sovány D. Játszott még: Aradi (kapus), Sajti, Futaki, Kránicz V., Juhász E., Szabó D., Nagy L., Koszo S., S. Malesevic, L. Marjanovic, Balázs E. Vezetőedző: Hadár Attila.
Szegedi gól: Koszo (2), Szabó D. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában