Labdarúgás

2024.07.11. 12:05

Sorsoltak a MOL Magyar Kupa országos 1. fordulójára

Sorsoltak. Öt Csongrád-Csanád vármegyei csapat kapott ellenfelet a MOL Magyar Kupa első fordulójában. A mérkőzéseket augusztus első hétvégéjén rendezik, az NB I.-es és NB II.-es klubok, így a Szeged-Csanád Grosics Akadémia is a harmadik fordulóban csatlakozik a küzdelmekhez.

Becsei Dávid

A sárga-kék mezes Hódmezővásárhelyi FC a REAC vendége lesz a MOL Magyar Kupa első fordulójában.

Fotó: Gémes Sándor

Erős ellenfeleket kaptak a 2024–2025-ös MOL Magyar Kupa első fordulójában a Csongrád-Csanád vármegyei labdarúgócsapatok. A vármegyei I. osztály bajnoka, az NB III.-ra készülő Szegedi VSE az NB III. Dél-keleti csoportjában hetedik helyen végzett BKV Előrét fogadhatja majd augusztus 3-án valószínűleg, de pontos időpontja még egyik mérkőzésnek sincs.

Az Algyő a BLSZ I. osztályát hatodik helyen záró Testvériség Újpalota otthonába látogat majd, míg a Tiszasziget a Bács-Kiskun vármegyei I. osztályt kilencedik pozícióban befejező Anda Kalocsa FC vendége lesz.

Az NB II. legutóbbi kiírását a 16. helyen zárta a Tiszakécske, amely idén így a harmadosztályban lesz érdekelt. Augusztus első hétvégéjén viszont a Nemes István Csongrád-Csanád vármegyei kupa döntősének otthonában, Sándorfalván lép pályára a MOL Magyar Kupa első fordulójában.

Utolsó előttiként búcsúzott az NB III. Észak-keleti csoportjától a REAC, amelynek az egykori válogatott labdarúgó, Urbán Flórián a szakmai igazgatója – a Testvériség Újpalotának pedig az edzője – és a Dél-keleti csoport bronzérmesét, a Hódmezővásárhelyi FC fogadja.

A MOL Magyar Kupa küzdelmeihez az NB I.-es és NB II.-es csapatok, így a Szeged-Csanád Grosics Akadémia is a harmadik körben csatlakozik.

MOL Magyar Kupa, 1. forduló

SZVSE–BKV Előre
Testvériség Újpalota–Algyő
Anda Kalocsa FC–Tiszasziget
Sándorfalva–Tiszakécske
REAC–Hódmezővásárhelyi FC

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában