Folytatódik az ügy

2024.07.05. 12:06

Átigazolás: Debrecenben cáfolják Ádám Martin megszerzését

Újabb fordulat a forráskúti csatár jövőjét érintő átigazolási ügyben. Debrecenben meglepve olvasták, hogy tárgyaltak volna Ádám Martinnal.

Delmagyar.hu

Debrecenben tagadják, hogy tárgyaltak volna Ádám Martinnal.

Fotó: Koncz Márton

Csütörtökön több portál is saját forrásaira hivatkozva arról írt, Debrecenben folytathatja a karrierjét Ádám Martin. A forráskúti csatár jövője a napokban vált forró témává a magyar labdarúgásban, miután Dél-Koreából érkező sajtóhírek szerint klubja, az Ulszan Hyundai felbontja a jövő nyárig érvényes szerződését.

Ádám Martin
Ádám Martin jövője továbbra is kérdéses.
Fotó: Koncz Márton

Minderre Papp Gábor, a játékos menedzsere reagált, és a Nemzeti Sportnak elmondta, nem bontottak szerződést a felek, és egyelőre tárgyalnak. A magyar válogatott támadó az Európa-bajnokságot követően nem tért vissza Ulszanba, csapata számára viszont pénteken folytatódik a bajnokság.

Mindeközben Ádám Martin az Instagramon egy "utolsó vacsora" szöveggel kísért képet tett közzé, valamint egy dél-koreai zászlót és egy integető emojit is elhelyezett a posztban – minden bizonnyal arra utalva, hogy távozik az ázsiai országból.

Ádám Martin
A forráskúti csatár a közösségi médiában közzétett posztja. 
Fotó: Ádám Martin instagram-oldala

A Magyar Nemzetnek azonban Makray Balázs, a DVSC cégvezetője elmondta, nem igazak azok a hírek, hogy szerződtetnék Ádám Martint. Az Index már arról ír a transzfer kapcsán, a 29 éves csatár lehetne a Debrecen legjobban kereső labdarúgója, az üzlet pedig azon múlik, hogy a labdarúgó Zrt. fő támogatója, a Debrecenben működő EVE Energy Co., Ltd. kínai akkumulátorgyár megfinanszírozza-e az ügyletet.

Makray Balázs, a DVSC cégvezetője viszont a Magyar Nemzetnek azt mondta, döbbenten olvasták a híreket, mivel nem tárgyaltak Ádám Martinnal, sőt, még tervben sem volt a szerződtetése. Makray leszögezte, hogy a DVSC középcsatárként továbbra is a saját nevelésű játékosára, a 23 éves Bárány Donátra épít, aki az előző idényt nyolc góllal zárta az NB I-ben, emiatt sem jöhetett szóba Ádám leigazolása.

A Debrecen egyik szurkolói oldalára, a Lokomotivblog.hu-ra felkerült egy fotó, ami alapján mindennek az alapja egy vicc volt. Többen ugyanis elkezdték terjeszteni, hogy látták Ádám Martint Debrecenben.

Fotó: Lokomotivblog.hu

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában