A második edzőmérkőzésén is érintetlen maradt a Szeged-Csanád GA hálója

2024.06.29. 15:21

Hat hazai gól született – Videó

A második felkészülési mérkőzésén 6–0-ra nyert a Hódmezővásárhelyi FC ellen a Szeged-Csanád GA NB II.-es labdarúgócsapata a Szent Gellért Fórumban.

Párharcokban nem volt hiány a két csapat felkészülési mérkőzésén.

Fotó: Gémes Sándor

Az NB III.-as Hódmezővásárhelyi FC ellen játszott le második felkészülési mérkőzését a Szeged-Csanád GA NB II.-es labdarúgócsapata. A hazaiak a Szent Gellért Fórumban megint elfelezték félidőnként a góljaik számát, hiszen mindkét játékrészben három-három gólt szereztek.

A mérkőzést sérülés miatt kihagyta a találkozót Takács János, Szilágyi Zoltán, Beronja Zoran, Palincsár Martin, valamint a tartalékcsapatból felkerülő Nagy Dániel.

Michael Boris: – Erősebb ellenféllel játszottunk, mint legutóbb. Nem voltunk túlságosan frissek, ez egyrészt a hőség, másrészt a két mérkőzés közötti kevés pihenőidő számlájára írható. Ennek ellenére azt láttuk, amit szerettünk volna: előrefelé védekeztünk, sokat birtokoltuk a labdát és kapura törően játszottunk. A labdával való játékunk jobban nézett ki, mint a Martfű ellen. Alaposan meg kellett küzdenünk a forrósággal, ebből fakadóan többször is eladtuk a labdát, sokat kellett visszafutnunk, hogy megakadályozzuk a kontratámadásokat. Elfáradtunk, de ez volt a cél. Úgy érzem, ma sikerült egy lépést előre tennünk az előző meccshez képest.

Borbás Zsolt:Kemény héten vagyunk túl, ami nem volt a legoptimálisabb. Kicsit el vagyunk aprózódva a sérülések miatt, de a srácok remek munkát végeztek egész héten. Most még kevesen voltunk az edzőmérkőzésen, és terveinknek megfelelően teljes meccsterhelést kaptak a játékosok, de napról-napra térnek vissza a sérültjeink. Ma több olyan hibát vétettünk, amelyeket az ellenfelünk büntetett, ezeket a következő hetekben kijavíthatjuk. Viszont több olyan játékhelyzet is adódott, amit remekül oldottunk meg, és külön öröm, hogy a fiataljaink is megilletődöttség nélkül szálltak be a meccsbe.

Szeged-Csanád GA–Hódmezővásárhelyi FC 6–0 (3–0)
Szeged-Csanád GA: Onódi – Könczey, Horváth M., Lestyán, Tóth B. – Haris, Gajdos – Papp Á., Pataki, Sarr – Borvető. Csere: Molnár-Farkas (kapus), Gera N., Sándor M., Márkvárt, Magyar, Varga Gy. B., Óvári, Takács-Földes, Pruska. Vezetőedző: Michael Boris.
Hódmezővásárhelyi FC: Vaits – Orosz, Dóra D., Molnár B., Zámbori – Török, Hegedűs – Sipos G., Mahler, Gréczi – Pleszkán. Csere: Hegyes, Sipos Z., Gera Z., Herczeg, Hajduk. Megbízott edző: Borbás Zsolt.
Gólszerző: Haris, Borvető (2), Takács-Földes, Pruska, Gera N.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában