A Szeged-Csanád GA-tól elbúcsúztak

2024.05.29. 14:03

Ketten távoztak

A bajnokság végén két játékos távozását jelentette be a Szeged-Csanád GA NB II.-es labdarúgócsapata: Bíró Bence Kisvárdára igazolt, és Kővári Róbert sem a klubnál folytatja.

Bíró Bence holtversenyes házi gólkirályként távozott Szegedről Kisvárdára.

Fotó: Gemes Sandor [email protected]

Kővári Róbert 2021 januárjában érkezett az NB I-es Paks csapatától Szegedre. A szélső védőként és támadóként egyaránt bevethető játékos három és fél év alatt 99 tétmérkőzésen lépett pályára a klub színeiben, 4 gólt szerzett ezeken a találkozókon.

Bíró Bencét 2022 nyarán szerződtette a szegedi klub az MTK Budapesttől. A támadóként és középpályásként is hadra fogható futballista két szezon alatt 64 tétmérkőzésen 15-ször talált be az ellenfelek hálójába, a most lezárult idényben holtversenyben a házi góllövő lista élén végzett 8 találattal. Bíró az NB I.-ből kiesett Kisvárda együttesében folytatja pályafutását, azaz a 2024–25-ös idényben minden bizonnyal Szegeden is pályára léphet. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában