Megújuló kinézet

2023.08.25. 13:50

A Pick Szeged mezbemutató közönségtalálkozót szervez

Becsei Dávid

A 2022–2023-as idény során ebben a letisztult színvilágú mezben játszottak a szegediek leginkább.

Fotó: Karnok Csaba

Megvolt a premier csütörtökön este. Az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata tíz év után először nem Juan Carlos Pastor trenírozása alatt futott ki a szurkolói elé. Az egyetlen nyári Pick Arénában rendezett meccsen 38–29-re nyertek a Tisza-partiak a szerb bajnoki ezüstérmes Partizan Beograd ellen.

Szombaton 15 órától jön a főpróba, a jövő pénteki hazai Gyöngyös elleni bajnoki előtt Bánhidi Bencéék az utolsó felkészülési mérkőzésüket játsszák. Az ellenfél a tavalyi NB I.-es ötödik Balatonfüred lesz.

A jövő heti bajnoki nyitányt megelőzi majd egy mezbemutató közönségtalálkozó a Hágiban, ahol a klub bemutatja a 2023–2024-es szezonra szóló mezét. Az augusztus 30-án, szerdán 19 órakor kezdődő eseményt követően Kárpáti Krisztián vezetőedzővel, valamint három játékossal, Bánhidi Bencével, Bodó Richárddal és Szilágyi Benjáminnal találkozhatnak és szelfizhetnek az érdeklődő szurkolók.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában