Helyi sport

2022.09.06. 09:57

Potyogtak a gólok a Kisstadionban

Az újszegedi Kisstadionban a második fordulóval folytatódott a Török György 2022 őszi veterán kispályás labdarúgóbajnokság mindkét korosztályban.

Ádáz csatát vívnak az öregfiúk minden labdáért az újszegedi Kisstadionban.

Fotó: Török János

Rossz hírről kellett beszámolniuk a szervezőknek már az első forduló után: a sokszoros bajnok SZAK-Fit World együttese visszalépett a +45-ös sorozattól, így minden játéknapon lesz majd egy szabadnapos a hétfői programban. A nagyszerű eredményeket és játékosokat felvonultató csapat hiányában így a címvédő Szindikátus, valamint a Vojvodina és a jól erősítő Amnézia között dőlhet majd el a bajnoki elsőség sorsa.

A 35 éven felülieknél a B ligában jogosulatlan játék miatt a Mórahalom 3–0-val kapta meg a Veszélyesvonzerő elleni mérkőzés három pontját, míg a Kárpát Expressz két meccsen még nem kapott gólt. Az A ligában a címvédő Pláza O'Neill a második mérkőzésén is fölényesen nyert, és tovább javított a gólkülönbségét, de a Ficak is eljutott hét szerzett találatig. 

Eredmények, 2. forduló. +35, A liga: Rikoma Team–Sólyom FC 2–2, hetesekkel a Rikoma Team kapott egy pluszpontot, Gyuszi Boti FC–Amnézia 1–3, Magyaros Ételbár–Vár Söröző 2–4, Májzsugor–Temesvári Hús 0–2, Pláza O'Neill–Szitapont 7–1, Ficak–Aurora 7–2. Szabadnapos: Charlton-Tervezők.

B liga: Red Devils–Lokomotív 6–1, Ságvári–Kitagadottak 3–3, hetesekkel a Kitagadottak együttese kapott egy pluszpontot, Prémium piac–Mona FC 3–1, Veszélyesvonzerő–Mórahalom 0–3, Bokafogó–Gőzerő 1–4, Slamasztika FC–Keddvagyszerda 1–3, T-Boy–Kárpát Expressz 0–5.

+45: Aradi Vendéglő Szőreg–Vojvodina 2–7, Pázsit–Lanerossi 0–1, Sándorfalva–Szindikátus 2–8, Altax 1985–Amnézia 2–4, Bokafogó–Ficak 3–3, hetesekkel a Bokafogó kapott egy pluszpontot, Ságvári–Reneszánsz 1–5. Szabadnapos: T-Boy.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában