Helyi sport

2012.06.25. 20:06

Dongó Dénes nyerte a kapusháborút

Címkék#foci

Szeged - Hatalmas sikere volt és látványos csatákat hozott az első alkalommal kiírt Keeper-sport kapusháború, amelynek magyarországi premierjét a szegedi Vasutas-stadionban tartották.

Munkatársunktól

A szervezők és segítőik (Bagdi Ferenc, Kiss János, Mitring István, Demeter János, Vasúth László, Vén László, Siska János, Kucsora Attila, Papp Zoltán, Papp Márton, Kovács Loránd, Bagdi Zoltán, a Cs. Tóth, a Ruzsáli, a Lakatos, a Horváth, a Fülöp család és Demeter Donát) nagy örömére negyvenkét hálóőr nevezett a viadalra, amelyen nyolc négy- és két ötfős csoportot alakítottak ki, majd előbb húsz (újabb öt négyfős kvartett), utána pedig tíz (két ötfős csoport), végül pedig a döntőre négy kapus maradt.

A kapusháború résztvevői, a szervezők és a díszvendégek is jól érezték magukat. Fotó: DM/DV

A kapusháború résztvevői, a szervezők és a díszvendégek is jól érezték magukat.
Fotó: DM/DV

Volt dolguk bőven tehát a labdaszedő gyerekeknek, akik azt láthatták, hogy az egykori szegedi kapus, Gujdár Sándor és a szeged–csanádi megyés püspök, Kiss-Rigó László bemutatómeccset vív, majd a legjobbak (Dongó Dénes – Tisza Volán, Vasas Gábor – Sunderland/Sándorfalva, Laczkó Attila – Orom/Vajdaság és Leindler Domonkos – MTK Sándor Károly Akadémia) végletekig kiélezett küzdelemben döntöttek a sorrendről.

A végső siker Dongó Dénesé lett Vasas, Laczkó, valamint Leindler előtt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában