Dupla tárlatmegnyitó

2 órája

Két kiállítás nyílik a Rajz Tanszéken

Szabó Natália egyetemi hallgató és Kovács Keve grafikusművész és üvegtervező munkáiból is kiállítás nyílik csütörtökön az SZTE JGYPK Rajz Tanszékén.

Delmagyar.hu

Szabó Natalia, a Magyar Képzőművészeti Egyetem másodéves hallgatójának önálló tárlata nyílik meg Végtelen kényszer címmel az SZTE JGYPK Rajz-Művészettörténet Tanszék Vinkler termében október 24-én, csütörtökön 18 órakor. 

SZTE, rajz, kiállítás, végtelen kényszer
 

A kiállítást az MTA SZAB Művészeti Szakbizottsága és a SZÖG-ART Művészeti Egyesület által felajánlott különdíjként rendezik meg a 36. OMDK Művészeti- és Művészettudományi Szekciójának keretében. A tárlatot Galál József Munkácsy-díjas festőművész, az MKE docense nyitja meg, közreműködik Fekete Tekla hegedűn és Kovács Márton zongoraművész. Ugyanaznap fél hétkor Encuntros–Párhuzamok címmel Kovács Keve nyugalmazott főiskolai docens, grafikusművész és üvegtervező műveiből is tárlat nyílik a tanszéken, aFischer teremben. Ezt Csernus Sándor történész, az MTA doktora nyitja meg. Mindkét kiállítás november 22-éig lesz megtekinthető.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában