A művelődési házban volt a program

3 órája

Népzenészek találkoztak Kiskundorozsmán

A Kiskundorozsmai Művelődési Ház az idén is megtelt, a program az Öreghegyi Bodza Citerazenekar előadásával kezdődött.

Suki Zoltán

– Kiskundorozsmán már évek óta hagyománya van, az ilyenkor tartott népzenei találkozóknak, amit már harmadjára rendeztünk meg – mondta lapunknak a településrész önkormányzati képviselője, a III. Kiskundorozsmai Népzenei Találkozó kapcsán, amit a művelődési házban rendeztek meg szombaton.

Kiskundorozsma, találkozó, népzenészek
Népzenészekkel telt meg a dorozsmai művelődési ház. Fotó: DM

Ruzsa Roland hozzátette, hogy minden évben hívnak vendégfellépőket is a találkozóra. Érkeztek fellépők Makóról, Földeákról, Bordányból, Mórahalomról, de még Királyhegyesről is. 

– A Dorozsmai Művelődési Ház az idén is megtelt, a program az Öreghegyi Bodza Citerazenekar előadásával kezdődött. Mindig is fontos volt a hagyományaink őrzése, amibe én magam is hatalmas energiákat fektetek. Azt garantálom, hogy erre a jövőben is figyelni fogok, hiszen a hasonló rendezvények hozzájárulnak a közösségépítéshez, ami Dorozsmán egyébként is példaértékű – fogalmazott a képviselő.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában