Helyi kultúra

2024.06.30. 13:00

Főzőversennyel, tűzoltóbemutatóval, utcabállal ünnepel Csanytelek

Július 5-én és 6-án ünnepel Csanytelek. A falunapok programjában labdarúgás, főzőverseny, tűzoltóbemutató, kutyás bemutató, buborék parti és utcabál is. lesz. Koncertet ad a Kerozin zenekar.

Imre Péter Géza

Fotó: Illusztráció / Licska Balázs

Július 5-én, pénteken a Túr dö Csany kerékpártúrával kezdődik meg a falunapok rendezvénysorozata Csanyteleken. A kerékpártúrára várnak mindenkit, aki áttekerné Magyarország leghosszabb faluját. a túra a Megyesi István sportteleptől indul. Szintén pénteken este fél kilenckor kezdődik a Csillag Kupa, azaz az éjszakai labdarúgó emléktorna.

Csanytelek
Falunapot rendeznek Csanyteleken.

Szombaton kilenc órától ünnepi testületi ülés keretében átadják a díszpolgári címeket, a Népházban pedig megnyitják a Csanyteleki Nyugdíjas Egyesület kiállítását. A Megyesi István Sporttelepen szombaton 12 órakor kezdődik a főzőverseny, amelyre bográcsos és sült kategóriában lehet nevezni, Az ételeknek legkésőbb 17 óráig el kell készülniük. 15 órakor kezdődik a Csanytelek-Bugac női labdarúgó mérkőzés. Ugyancsak délután három órától láthatják Kátainé Laczkó Rita kutyás bemutatóját. 15 óra 45 perctől az ovisok műsora kezdődik, 16 órakor pedig várnak mindenkit az óriás buborék partyra.

16 órakor a Faluház előtti parkan tűzoltó bemutatót tartanak. 17 órától látványkonyha lesz Nagypál Jenő, a Magyarországi Gasztronómiai Szövetség szabadtűzi lovagrend tagja jóvoltából. 

17 órakor habpart kezdődik, de ugyanekkor lehet megnézni a nyugdíjas egyesület műsorát is. 20 órakor kihirdetik a főzőverseny eredményét, 21 órakor koncertet ad a Kerozin együttes, 22 órakor pedig elkezdődik az utcabál az Unicum Band zenekarral.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában