Helyi közélet

2024.07.02. 09:00

Vécékre írtak ki pályázatot Szegeden

Nyilvános közbeszerzést írt ki a napokban a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft., mégpedig mobilvécékre. A városi rendezvényszervező cég a Szegedi Ifjúsági Napokra készül ezzel.

Suki Zoltán

Hatalmas tömeg jön össze a nyár végén Szegeden.

Fotó: Sándor Judit / Archív fotó

Akinek van sok bérbeadó mobilvécéje, még csütörtökig jelentkezhet a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. pályázatán. Egyébként a mennyiség meglepően kevés. Ugyanis a pályázati kiírásban összesen 14 darab (+/- 3) darab, plusz 2, mozgáskorlátozottaknak is használható különálló mobilvécé szerepel. Persze kellenek kabinok is, például a zuhanyozáshoz. Összesen 2 darab hatkabinos konténert szeretne a cég, hat kézmosóval, és minimum 300 literes bojlerrel. 

A nyertesnek le kell még szállítania 15 darab 14 vagy 16 kabinos vécékonténert. Itt minden fülkének külön kell nyílnia, és kell bele 4 kézmosó is. 

Ezeken kívül még kellenek olyan vécékonténerek, amikben van külön piszoár és kabinok. 

A nyertes ajánlattevőnek augusztus 28-a és 31-e között négyszer kell ürítenie, és fertőtlenítenie a vécéket. A konténereknek és a vécéknek újnak/újszerűnek, jó állapotúnak és sérülésmentesnek kell lenniük, valamint tiszta, a rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotban kell azokat telepíteni.

A higiéniai blokkokon kívül szerepel a pályázatban őrkonténer és irodakonténer is. Utóbbihoz az ajánlatkérő klímát is kért. 

A Szegedi Ifjúsági Napok idén augusztus 28-a és 31-e között lesz, de az első táborozók már augusztus 27-én délután beköltözhetnek. 

A fesztivál minden bizonnyal idén is népszerű lesz, hiszen fellép például Zara Larsson, Armin van Buuren, Kamrad és itt zárja a nyarat Azahriah. De itt lesz a Halott Pénz, Majka és a Bagossy Brothers is. Jön majd Rúzsa Magdi, a ValMar, a Wellhello, valamint ByeAlex és a Slepp is.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában