Megkérdeztük Patrikot

2 órája

Megteremtette az ország első szamárinfluenszereit

Feltettük Patriknak a nagy kérdést. Nagy nehezen igazat adott nekünk.

Arany T. János

Megírtuk, hogy az ásotthalmi Kiss Ferenc Általános Iskolába látogatott Koszonits Patrik, az édesapja és egyik szamaruk, Vándor. Patrik a diákok remek kérdéseire válaszolt, kulisszatitkok is kiderültek, de mi nem erre voltunk kíváncsiak. Bárhol, ahol Patrikék feltűntek szamaraikkal, azonnal az érdeklődés középpontjában találták magukat. Sokan ki is használták ezt a lehetőséget, egyesek szerényen mások határozottabban. 

szamárinfluenszer, szamár, Ásotthalom
Simogatták és répával etették Vándort, a szamarat az ásotthalmi iskolások. Fotó: Karnok Csaba

Legutóbb Patrik édesapja is sétált egyik szamarukkal, egy ágashegyházi fogadóba érkeztek, erről természetesen posztoltak is és az ottani birkapörköltfőző rendezvényről is beszámoltak. Ennek kapcsán szegeztük a fiatalemberek a kérdést, mit szól ahhoz, hogy ezzel megteremtette Magyarország első szamárinfluenszereit. 

Patrik erre először annyit mondott, lehetséges, de igazából ő csak sétálgatott a szamaraival. Mire még egyszer rákérdeztünk, elgondolkodva azt felelte, akár így is lehet fogalmazni.

Így születtek meg az ország első szamárinfluenszerei.

Mi is az az influenszer?

Ha valaki nem tudná, az influenszer vagy influencer (eredete az angol influence ige „hatással van, rábír, befolyásol” ) szót leginkább a közösségi médiában hírnevet szerzett tartalomalkotókra használják, akik népszerűségüknek köszönhetően befolyásolni képesek a követőiket akár véleményformálás, akár fogyasztói viselkedés tekintetében.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában