Közlekedési baleset

2 órája

Mezőgazdasági vontatóval ütközött a vonat – frissítve

Vonali késésekre lehet számítani.

Delmagyar.hu

A Szolnok-Szentes vasútvonalon a vonatok jelenleg csak Szolnok és Tiszatenyő, valamint Martfű és Szentes között közlekednek. Korábban a Szentesről Szolnokra tartó vonat (7217) Martfű közelében, Bagimajornál egy mezőgazdasági vontatóval ütközött. A balesetben senki sem sérült meg, de a helyszínelés ideje alatt Martfű és Tiszatenyő között szünetel a forgalom, amely várhatóan 10-11 óráig tart. 

vonat, baleset, késés
Vonalé késésekre kell számítani. Illusztráció: Karnok Csaba

A Szolnok és Martfű közötti szakaszon a 4620-as és 4621-es Volánbusz járatok pótolják a vonatokat, és ezeken elfogadják a vasúti jegyeket és bérleteket. A baleset miatt a Szolnok-Szentes vonalon hosszabb eljutási időkkel kell számolni.

Frissítés

A szoljon.hu információi szerint a vonaton senki nem sérült meg. A portál egy szemtanút is megszólaltatott, aki elmondta, hogy ijesztő volt a baleset. Arról is beszélt, ahogy a vontató elejének ütközött a vonat, a mezőgazdasági járműről darabok pattantak le, amelyek szerteszét szóródtak a közelben.

A megállóban gyerekek, fiatalok várták a vonatot, őket szerencsére nem találta el semmi, így az ijedtségen kívül nem lett bajuk 

– tette hozzá.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában