Balesetveszélyes helyzet

7 órája

Nem látszik a stoptábla, pedig Márki-Zay Péter megígérte

A Lévai és az Agyag utca kereszteződésében meglepetés érheti a helyismerettel nem rendelkező autósokat Hódmezővásárhelyen.

Kovács Erika

Az aszfalton szerencsére látszik ugyan a STOP felirat, de a táblát kitakarja a fa lombja. A kereszteződés nagyon forgalmas, itt található ugyanis az orvosi rendelő. A kereszteződések állapota egyébként Márki-Zay Péter 2024-es polgármester-jelölti programjában is szerepelt.

stop tábla, kereszteződés,Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely
Fotó: Kovács Erika

A programot Vásárhely polgármestere mindössze egy nappal a választás előtt, június 8-án tette közzé, „Ígéretek – hogy legyen mit számon kérni 5 év múlva” címmel. Ebben, a Biztonságos város fejezetben, a teljes program 37. pontjaként szerepel, hogy a „kerékpárutakra behajló ágakat rendszeresen levágjuk”. Ez a programpont, a jelek szerint még nem teljesült. Balesetmegelőzési- és biztonsági okokból reméljük, az illetékesek minél hamarabb megoldják ezt a városüzemeltetései problémát és nem kell megvárni, hogy az őszi lombhullatás váltsa valóra a polgármesteri ígéretet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában